244. | Calvin Klein – Euphoria

3 320Ft-tól

Termék kiválasztása:: Párizsi parfümök

További információ

Tömeg0,1 kg
MéretekN/A
Az illat jellege

Főbb illatjegyek

Borostyán, Gránátalma, Mahagóni, Orchidea

Az illat típusa

,

Évszak

Alkalom

Nem

Leírás

A Calvin Klein Euphoria ihlette parfüm már több mint 15 éve magával ragad keleties és virágos illatával. A francia női parfüm kiváló minőségű megfelelőjét kínáljuk – remek ötlet megfizethető áron tesztelni a terméket. Az illat tartós – akár 12 óráig fennmarad -, sem összetételében, sem intenzitásában nem tér el az eredetitől. A Calvin Klein Euphoria parfümjének kiváltó terméke azoknak a nőknek szól, akik egyszerre ötvözik az eleganciát, a bátorságot és a kifinomultságot. Keresik önbizalmukat és készen állnak az új kihívásokra. A Calvin Klein Euphoria francia parfüm a gránátalma aromája lótuszvirággal, orchideával, ibolyával, pézsmával és mahagónifával kombinálva. Adja le rendeléseit kényelmes online formában!

Euphoria – Calvin Klein megfelelő illatjegyek leírása / illatkompozíció

Fej

gránátalma gyümölcs

Az úgynevezett középső jegyek – az illat szíve néhány percet követően, a fejjegyek elpárolgása után fedi fel magát. Dominálási idő kb. 2-3 óra.

Szív

lótusz, orchidea

Az úgynevezett középső jegyek – az illat szíve néhány percet követően, a fejjegyek elpárolgása után fedi fel magát. Tartósság kb. 4 órától akár egész napig.

Alap

pézsma, borostyán, mahagóni, ibolya

Illatcsoportok
keleties, virágos

Termék nézetek

parizsiparfumok.hu Reviews with ekomi.hu