250. | Yves Saint Laurent – Black Opium

3 320Ft-tól

Termék kiválasztása:: Párizsi parfümök

További információ

Tömeg0,1 kg
MéretekN/A
Az illat jellege

,

Főbb illatjegyek

Jázmin, Kávé, Körte, Vanília

Az illat típusa

,

Évszak

,

Alkalom

Nem

Leírás

Az Yves Saint Laurent Black Opium ihlette parfüm egy olyan termék, amely kifejezi a nőiességet és az érzékiséget. Illata keleties, magában foglalja többek között a körtét, a narancsot, a rózsaszín borsot, a kávét, a jázmint, a vaníliát, a pacsulit és a cédrusfát. Kínálatunkban megtalálja az Yves Saint Laurent Black Opium kiváló minőségű megfelelőjét, amely illatának kitűnő erőssége és intenzitása annyira hasonlít az eredeti termék erősségéhez és intenzitásához, hogy nehéz különbséget tenni közöttük. Az Yves Saint Laurent francia parfüm kiváltóit a megfizethető árak jellemzik, amik tökéletes lehetőséget biztosítanak a híres márkák illatainak kipróbálására. Tekintse meg a teljes választékot, és válasszon a híres márkák által ihletett francia női parfümök közül.

Yves Saint Laurent – Black Opium illatjegyek leírása / illatkompozíció

Fej
rózsaszín bors, körte, narancsvirág
Az úgynevezett középső jegyek – az illat szíve néhány percet követően, a fejjegyek elpárolgása után fedi fel magát. Nagyjából 2-3 órán át dominál.

Szív
jázmin, kávé
Az úgynevezett alapjegyek – az illat utolsó, leghosszabb ideig tartó fázisa. Tartóssága minimum 4 óra, de akár egész nap kitarthat.

Alap
vanília, cédrus, pacsuli

Illatcsoportok
keleties

Termék nézetek

parizsiparfumok.hu Reviews with ekomi.hu